Logo bonapeti.rs
  • Recepti
  • Članci
  • Kulinarska Mreža
  • Kulinarska igra
  • Forum
1
Ulaz
Bonapeti.rs»Članci»Šta je zbog čega korisno»Bundeva: nutritivna vrednost, prednosti i način pripreme»Glasali

Za bundeva: nutritivna vrednost, prednosti i način pripreme glasali su:

5 Zvezdica
Nema glasova
4 Zvezdice
Nema glasova
3 Zvezdice
  • 1 Anoniman
2 Zvezdice
Nema glasova
1 Zvezdica
Nema glasova

Rejting

3
Ukupno glasalo: 1
50
40
31
20
10
Oceni:

Slični članci sa najvišim rejtingom

  • Uticaj arome limuna i vanile na svestUticaj arome limuna i vanile na svest
  • Koristi i upotrebe kore limunaKoristi i upotrebe kore limuna
  • Eliminišite naduvenost i gasove - evo ovako!Eliminišite naduvenost i gasove - evo ovako!
  • Šta je pekmez i kako da ga pripremimo?Šta je pekmez i kako da ga pripremimo?
  • Kako da očistite pile od hormona, pre nego što ga skuvateKako da očistite pile od hormona, pre nego što ga skuvate
  • Spisak super namirnica, koje treba da se nađu vašoj trpeziSpisak super namirnica, koje treba da se nađu vašoj trpezi
  • Kako se pravi lavaš - uputstvo za početnikeKako se pravi lavaš - uputstvo za početnike
  • Istorija belog luka i saveti za njegovo korišćenjeIstorija belog luka i saveti za njegovo korišćenje
  • Kuvani kukuruz - zašto da ga jedemo?Kuvani kukuruz - zašto da ga jedemo?
  • ŠimširikaŠimširika
  • Kako se kuva povrće na pariKako se kuva povrće na pari
  • 12 namirnica koje će vam pomoći da preživite sezonu gripa i prehlada12 namirnica koje će vam pomoći da preživite sezonu gripa i prehlada
Kulinarska igraZašto da se registrujemNajnovije na sajtuNajčešće postavljana pitanjaKontaktiPR PublikacijeRangovi

Popularno

Kako se pravi salamura za sirKako se pravi salamura za sir
Surimi ŠtapićiSurimi Štapići
Kako da na pravilan način skuvate heljduKako da na pravilan način skuvate heljdu1
Kako kuvati integralni pirinač?Kako kuvati integralni pirinač?
Šta izabrati - oradu, brancin ili pastrmku?Šta izabrati - oradu, brancin ili pastrmku?
Za šta možemo da koristimo lišće cvekle?Za šta možemo da koristimo lišće cvekle?

Korisnici aktivni danas

Eva ZelenkaEva Zelenka
Korisnik#308162Korisnik#308162
IrenaIrena
Jelena NikolicJelena Nikolic
Ana EfremovaAna Efremova
LenkaLenka
VecaVeca
Boki LazicBoki Lazic
StefanStefan
LogoUživaj u ukusnoj hrani uz savete Bonapeti.rs. Kuvaj sa hiljadama kulinara iz svih krajeva zemlje!
Kontaktirajte nas: gradbg@gmail.com
2017-2025 © - Bonapeti.rsUslovi korišćenjaZaštita podatakaKolačićiRazmena linkova