Šta je zbog čega korisno

Šta je zbog čega korisno

Korisni tekstovi o koristi i štetnosti hranljivih namirnica, začina, vitamina i minerala. Pogledajte koje su namirnice čemu koriste.
Prednosti soka od jabukePrednosti soka od jabukeSok od jabuka je jedini koji može da se kombinuje sa sokovima od povrća. Pogledajte detaljnije u sledećim redovima.
Zbog čega pileća supa leči?Zbog čega pileća supa leči?
12. januar
Toni Aleksov
Svi smo čuli od naših baka da pileća supa pomaže u lečenju prehlade i gripa. Zašto pileća supa leči?
Nekoliko razloga da jedete meso kenguraNekoliko razloga da jedete meso kenguraPriroda nas je ustrojila tako da jedemo mnogo mesa. Neka mesa su egzotičnija i nedostupnija za našu trpezu. Upravo takvo je meso kengura.
Kako da napravite alkalnu vodu?Kako da napravite alkalnu vodu?
24. dec.
Toni Aleksov
Bez obzira koji način pripreme alkalne vode odaberete, znajte da ne treba da pijete što više možete, već naprotiv. Ona se pije po malo, tako da je čaša ili dve čaše dnevno sasvim dovoljno.
Ruzmarin - biljka - čudo za kuvanje, zdravlje i lepotuRuzmarin - biljka - čudo za kuvanje, zdravlje i lepotuRuzmarin se koristi hiljadama godina u kulinarstvu i u medicini i poznat je po svojoj sposobnosti da stimuliše um, da poboljša pamćenje i da poboljša koncentraciju. Pogledajte sve koristi ruzmarina na jednom mestu.
Neočekivani razlozi zbog kojih stalno osećate žeđNeočekivani razlozi zbog kojih stalno osećate žeđ
22. dec.
Toni Aleksov
Kada osetite potrebu da popijete tonu vode, to je obično zato što niste uzeli potrebnu količinu tokom dana. Pogledajte neke razloge za žeđ.
Sve o zelenom čaju što je važno da znašSve o zelenom čaju što je važno da znašPravilno pripremljen zeleni čaj daje zadovoljstvo čulima i zdravlje telu. Već je dokazano da radovna konzumacija kvalitetnog zelenog čaja produžava život prosečno za 7 godina.
Najbolje alkalne namirniceNajbolje alkalne namirnice
19. dec.
Toni Aleksov
Alkalne namirnice i alkalna hrana su prijatan i lak način da vratite ravnotežu svom organizmu, ako ste je izgubili, da povećate energiju, poboljšate metabolizam i varenje, ojačate imunitet.
13 namirnica koje imaju više kalijuma nego banane13 namirnica koje imaju više kalijuma nego bananeKalijum je veoma važan mikroelement, koji održava nivo telesnih tečnosti i balans elektrolita u organizmu, zbog toga treba znati u kojim se namirnicama nalazi i treba da se redovno konzumira.
Tušt (tušanj) - šta treba da znamo?Tušt (tušanj) - šta treba da znamo?Tušt je poznat i pod nazivom tušanj i popularan je u veganskoj ishrani. Tušt ima malo kalorija, a u Libanu je i danas nezamenjivi deo tradicionalne salate Fatuš.