Predjelo Lokvanji

19/05/2017
"Ukusno, lepo i neodoljivo - evo ovako volimo da kuvamo "
Priprema30 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano178
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • katak - 2
  • ulje
  • orasi - 100 g, samleveni
  • kiseli krastavci - ili sveži
  • jaja - 4 komada
  • peršun
* merne jedinice

Način pripreme

U plitkom ovalu rasporedimo dva kataka, začinjena solju i mlevenim orasima.

Zamažemo lepo i ograđujemo kiselim krastavcima.

Skuvana jaja isečemo oštrim nožem, tako da žumance ostane celo, a belance isečemo na listiće.

Rasporedimo lokvanje na jednakom rastojanju.

Između njih stavljamo strukove peršuna.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti