Predjelo asorti

16/01/2018
Tanja Radmanovac
odTanja RadmanovacDžedaj201524
"Jedinstveno predjelo, koje će vas sigurno naterati da propustite glavno jelo "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije1
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano485
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • hleb - 2 kriške
  • sir - 50 g
  • kisela pavlaka - 1 kašika
  • jaja - 1 komad
  • ulje
  • pršuta - 50 g
  • peršun
* merne jedinice

Način pripreme

Kriškama hleba uklonite koru i pomoću prstena isecite sredinu hleba, tako da napravite male zalogaje. Umutite jaje. Umočite kriške hleba u jaje i ispržite ih u vrućem ulju.

Izvadite isprženi hleb na roštilj. Sir izgnječite i pomešajte ga sa kiselom pavlakom. Mešajte dok ne dobijete homogenu smesu. Pohovani hleb poređajte u tanjir.

Na svaku komadić hleba stavite smesu od sira. Preko poređajte listić pršute. Ukrasite zelenim listićima peršuna. Između komadića hleba stavite isečenu pršutu.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar