Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Piletina»Pečeno Pile»Apetitno pile sa parmezanom i belim vinom

Apetitno pile sa parmezanom i belim vinom

Veselina KonstantinovaVeselina Konstantinova
Autor
2k5125k445
Apetitno pile sa parmezanom i belim vinom
Fotografije: Veselina Konstantinova
1 / 4
21/07/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
75 min.
Porcije
4
"Nećete poverovati kako neverovatno ukusno jelo postaje ovo pile sa samo malo parmezana i belog vina!"

Potrebni sastojci

  • pile - 1200 g
  • parmezan - 100 g
  • belo vino - 1/2 šolje
  • so
  • soja sos - svetao
  • biber
  • univerzalni začin - začin za pile
  • maslac - 100 g
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite i posolite pile. Pospite ga biberom i začinom za pile. Namažite obilno rastopljenim maslacem i soja sosom. Stavite u odgovarajući pleh i sipajte vino.

Uvijte čvrsto u foliju i pecite oko 50 minuta na 180 stepeni. Odvojte i nastavite sa pečenjem dok ne dobije zlatnu boju.

Pre nego što bude gotovo pospite parmezanom i pečite još 2-3 minuta.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni: