Bonapeti.rs»Članci»Dijete»Dijeta za čišćenje sa vodom prema Petru Danovu

Dijeta za čišćenje sa vodom prema Petru Danovu

Paolina SyarovaPaolina Syarova
Početnik
1481
Čišćenje organizma vodom

Prema bugarskom učitelju Petru Danovu, voda je jedna od materija koje imaju najveću moć na planeti. Voda je toliko moćna stihija da bi mogla probiti čak i kamen, ona je svuda oko nas i prolazi kroz različita agregatna stanja.

Na isti način, kao što deluje na sve u prirodi, voda deluje i na ljudsko telo - prolazeći kroz organizam, ona čisti i ukljanja sve što sprečava savršeno funkcionisanje organizma.

Prema učitelju Danovu voda ima moć da pročisti misao, da opere sve ono čime nas je sve svet natovario, da ukloni sve štetne misli, koje prolaze kroz nas. Voda pročišćuje nervni sistem - uklanja sva loša osećanja i emocije.

Danov smatra da voda može da otkloni bolesti i da pomogne određenim delovima organizma da počnu međusobno da komuniciraju. Organizam počinje pravilno da funkcioniše i potpuno uživa u životu.

Petar Danov

Danov svakom čoveku preporučuje da dnevno pije makar jedan litar vode - da bude čista, bez ikakvih primesa, da nije obrađena hemikalijama. Poželjno je da se voda pije u malim gutljajima - rasporedite je na doze od po 150 ml i pijte na prazan stomak.

Na taj način ćete smekšati hranu koju ćete u zatim pojesti i uklonićete ostatke prethodnog obroka, tvrdi Danov. Za celokupno čišćenje organizma Danov predlaže da se pije vruće voda.

Režim bi trebalo da se obavlja dva puta nedeljno - znojenjem se izbacuje sve što smeta i zapušava organizam. Dovoljno je da popijete jednu čašu vruće vode, ali u malim gutljajima - u slučaju da vam je teško da progutate, možete dodati nekoliko kapljica limunovog soka.

Nakon toga ćete osetiti kako vaše telo počinje da se znoji. Kada se oznojite telo obrišite vlažnim peškirom - pritiskajte prilikom brisanja.

Nakon toga obucite čistu odeću i popijte ½ čaše tople vode.

Prema Petru Danovu ova procedura će ukloniti sav višak iz vas, uveče ćete mirno spavati. Metod čisti organizam od kiselina.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest