Jednostavna jednonedeljna letnja dijeta
Лесна едноседмична лятна диета
bonapeti.rs»Članci»Dijete»Jednostavna jednonedeljna letnja dijeta

Jednostavna jednonedeljna letnja dijeta

Jana G.Jana G.
Početnik
1542
Jednostavna jednonedeljna letnja dijeta

Leti možete izgubiti dosta kilograma za samo nedelju dana. Ako se pridržavate svih pravila jednostavne jednonedeljne letnje dijete, izgubićete oko pet kilograma za sedam dana.

Ova dijeta je veoma dobra za sve one koji pokušavaju da ne povrate izgubljene kilograme odmah nakon prelaska na normalan način ishrane. Ova dijeta je vredna po tome što i nakon što se završi gubite još dva kilograma.

Samo što nakon što završite letnju dijetu, ne smete da večerate posle sedam sati uveče. Na ovaj način ćete moći da smršate još malo, a da to ne utiče na vašu ishranu.

Jednonedeljna letnja dijeta za mršavljenje se zasniva na voću i povrću, kojih je u toplim danima u izobilju. Voće i povrće sadrže veliku količinu celuloze. Ona puni stomak i izaziva osećaj sitosti, a takođe čisti stomak od naslaga.

Osim što ćete izgubiti težinu, vaša koža će postati glatkija, a telo zategnutije. Neko od voća, na primer ananas i kivi pomažu u brzom sagorevanju masti.

Dijeta za leto

Tokom jednostavne jednonedeljne dijete zabranjeno je svo slatko voće - banane, breskve, grožđe, smokve. Svakog dana treba piti dva litra tečnosti - mineralne vode i zelenog čaja. Od suvog voća možete jesti samo suve šljive i suve kajsije.

Nedelju dana je zabranjeno konzumiranje šećera, kao i soli. Začinite salate samo limunovim sokom i sa malo maslinovog ulja, a vaš čaj će postati sladak sa kašikom meda.

Prvi dan dijete je povrće. Možete jesti svo povrće osim krompira, brokolija i karfiola. Povrće se jede samo sirovo.

Drugog dana jedite samo voće, ali ako ste zaista gladni, popijte čašu nemasnog jogurta. Treći dan čine samo voće koje raste u žbunju - maline, kupine, jagode, ribizla.

Mršavljenje tokom leta

Četvrti dan je mlečni dan - jedan litar arijana i 200 grama nemasnog sitnog sira, zaslađenog sa malo meda. Petog dana se ponavlja prvi dan, a šestog dana ponavlja se treći dan. Sedmog dana uzimaju se samo tečnosti - koliko hoćete soka od pomorandže i jabuke.

Pogledajte još efikasnih dijeta i lake recepte za vitku figuru!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest