Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Vadimo tortu iz kalupa i mažemo kremom sa svih strana, posipamo rendanom belom čokoladom ili nekim drugim mrvicama....

Prelijte, premažite celu tortu delom krema, a preostalim kremom je ukrasite po želji....

U kaseroli zagrejte pavlaku i dodajte joj čokoladu. Dobro promešajte, da se istopi. Ostavite da se blago ohladi i prelijte tortu....

Dobro je da torta odstoji jednu noć u frižideru, jer će tako biti još ukusnija....

U kalup za tortu stavite jednu potpuno ohlađenu koru i nanesite čokoladni krem. Pokrijte drugom korom i stavite krem od trešanja....

Čim se glazura rastopi i smesa postane homogena, prelijte tortu.
Ukrasite kokosovim brašno i ostavite da odstoji u frižideru nekoliko sati....

Najbolje je da servirate tortu sledećeg dana, kad krem i kore prime ukuse....

3
Rejting
5
Ukupno glasalo: 2
52
40
30
20
10
Oceni: