Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Nakon toga ponovo krem, pa keks i završite keksom, lagano ga pritisnite da se u redini keksa vidi krem.
Kad se ohladi torta je gotova....

Napunite eklere, a preostali krem sačuvajte za sastavljanje torte.
Za koru od keksa sameljite keks i u njega dodajte rastopljeni maslac....

U kalup za tortu stavljamo hartiju za tortu i počnemo da ređamo keks uspravno, od spolja prema unutra, lepimo jedan za drugi dok ne napunimo kalup...

Savet: Koristila sam mlevenu plazmu koja, u kombinaciji sa džemom od kajsija, daje neodoljiv ukus....

Dodajte maslac i nastavite mućenje, nakon toga sipajte i brašno od keksa sa praškom za pecivo i mutite kratko, dok ne postane homogeno....

Nakon mešanja se dodaju mleveni orasi i čokolada, izmrvljena na male parčiće (isto tako mogu da se koriste i čokoladne mrvice)....

Nije potrebno da potapate brusnice u tečnost, one omekšaju od toplog fila....

Prvo namažemo poslužavnik sa malo krema, u kojem ćemo ređati tortu, i nakon toga stavljamo red keksa....

U pleh ređamo keks, tanak sloj krema i pospemo borovnice.
Tako ređamo dok ne potrošimo keks....

Dodajte maslac, neskvik i pire od bundeve. Promešajte dobro da se sastojci pomešaju....
Rejting
3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: