Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Pile na Roštilju

Pile na Roštilju

Otkrij 36 recepata iz naših kolekcija za: Pile na Roštilju
Domaće pile na baštovanski načinDomaće pile na baštovanski načinIsecite pile na porcije i stavite u šerpu da se prži malo, nakon toga sipajte iseckani luk i šargarepu. Pržite dok luk ne porumeni....
Pečeno pile na marokanski načinPečeno pile na marokanski način
Pile isecite na pola, pa zatim ga isecite na manje komade. Luk ispasirajte zajedno sa belim lukom, začinima i solju....
Pile na soli iz rernePile na soli iz rerne
1
Pile očistite i dobro operite. Pospite vegetom i lepo namažite maslacem. U veliki pleh sipajte so i stavite pile....
Celo pečeno pile na griluCelo pečeno pile na grilu
Servirajte pile na grilu sa salatom po izboru....
Ukusno pile na manastirski načinUkusno pile na manastirski način
Pile se stavlja u đuvečaru namazanu uljem, na dno se naliva malo vode, posipa se šarenom solju....
Ukusno pile na lovački načinUkusno pile na lovački način
Pile se očisti i opere. Iseče se na komade, 6 porcija - file i bataci /odvajamo kilca i grudni koš za supu/....
Celo marinirano pile na žaruCelo marinirano pile na žaru
Pile se opere i osuši kuhinjskim ubrusom. Stavlja se u odgovarajuću posudu i maže se senfom i soja sosom....
Pile pečeno na flašiPile pečeno na flaši
Pecite dok ne bude gotovo i poslužite pile pečeno na flaši u tanjiru sa prilogom. Odlično pečeno pile sa krompirom! Prijatno!...
Pečeno celo pile na francuski načinPečeno celo pile na francuski način
Pečeno celo pile na francuski način se poslužuje iu mekani francuski hleb i svežu sezonsku salatu! Prijatno!...
Krhko pečeno pile na morskoj soliKrhko pečeno pile na morskoj soli
Limun se iseče na polovinice, pile se poliva sokom od jedne polovine, a druga polovina se seče na kolutove....
Pile na soli, pečeno u rerniPile na soli, pečeno u rerni
Položite pile u pleh. Jače pritisnite da dobro prilegne. Uključite rernu na 180-200°C i zaboravite na pile 1 sat. Nema okretanja. Ništa....
Domaće pile na podlozi od paprikašaDomaće pile na podlozi od paprikaša
Stavite malo bujona u pile i promešajte. Dobijenu kašu dodajte u pile, lepo mešajte i ostavite još 5-10 minuta na vatru....

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
50
42
30
20
10
Oceni: