Bonapeti.rs»Odabrane Kolekcije»Domaći Burek s Mesom i Bundevom
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Domaći Burek s Mesom i Bundevom

Domaći Burek s Mesom i Bundevom

Otkrij 12 recepata iz naših kolekcija za: Domaći Burek s Mesom i Bundevom
Ukusni domaći burekUkusni domaći burekGotov ukusni domaći burek pospite hladnom vodom i uvijte u čistu krpu na otprilike 10 minuta....
Domaći burek sa siromDomaći burek sa sirom
Prijatno uz domaći burek sa sirom!...
Burek sa mlevenim mesomBurek sa mlevenim mesom
Uzimamo kore dve po dve i mažemo ih smesom od jaja, rasporedimo mleveno meso do sredine kora i uvijamo u rolat....
Burek pitice s junećim mesomBurek pitice s junećim mesom
Ređati uvijeni burek po plehu, proseći svaki po sredini, premazati umućenim žumancetom a u proreze udenuti po jednu šnitu ljute paprike i paradajza...
Turska pita burek sa mlevenim mesomTurska pita burek sa mlevenim mesom
Pecite tursku pitu burek s mlevenim mesom u zagrejanoj rerni na 180 stepeni dok se ne dobije lepa, zlatkasta boja....
Dupli burek sa mlevenim mesom i spanaćemDupli burek sa mlevenim mesom i spanaćem
Kačkavalj iskidamo i stavljamo između kora, malo pre nego što izvadimo dupli burek sa mlevenim mesom i spanaćem....
Prženi burek sa mlevenim mesom i pirinčemPrženi burek sa mlevenim mesom i pirinčem
Okrećite bureke sa mlevenim mesom i pirinčem s vremena na vreme dok ne porumene ravnomerno. Ocedite ih na papiru....
Turski burek sa mlevenim mesom i prazilukomTurski burek sa mlevenim mesom i prazilukom
Završite burek sa preostale četiri kore....
Ruža burekRuža burek
Pecite ruža burek oko 30 minuta ili dok ne dobije željenu boju....
Mandradžijski burekMandradžijski burek
Mandradžijski burek je brzo, jednostavno i ukusno predjelo za zauzete domaćice. Isečemo sir i kačkavalj na filete, paradajz na kriške....
Burek paprikaBurek paprika
Izmrvimo sir, dodajemo jaja, maslac i iseckan peršun i dobro promešamo. Dobijenom smesom punimo paprike. Uvaljamo u brašno, jaja, prezle, jaja...
Burma burekBurma burek
Pomešajte brašno sa 1 supenom kašikom ulja, malo soli i čašom vode i zamesite glatko testo, ne treba da bude mnogo tvrdo - treba da bude kao za štrudlu...

Rejting

4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: