Svinjska džigerica sa prazilukom

15/07/2018
"Servirajte sa crnim vinom, jedite sa prijateljima i dobro pričajte o nama "
Priprema10 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno30 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 983
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjska džigerica - 500 g
  • praziluk - 1 strruk
  • crno vino - 100 ml
  • mast - 60 g
  • aleva paprika - 1 kašičica
  • so - po ukus
* merne jedinice

Način pripreme

Poparimo svinjsku džigericu u vodi i izvadimo je. Isečemo je na komade. Sitno isečemo praziluk i dinstamo ga 7-8 minuta sa svinjskom mašću i malo vode.

U njega dodajemo komade džigerice, alevu papriku, po želji - sitno iseckane 2-3 paprike.

Prelivamo crnim vinom i dinstamo predjelo dok ne ostane na masti.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar