Svinjske grudi u rerni

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
36
11
286
17/07/2018
"Da li želite da vidite kako izgleda muški san u rerni?"
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano290
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice7
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Marinada se priprema 3 sata pre nego što se grudi potope u nju.

Drugo, koje je važno, da se šnicle nikako ne lupaju čekićem. Nikako ne treba dodati ni so marinadi.

Beli luk isitnite zajedno sa začinima. Dodajte ostale sastojke i dobro promešajte.

Dobro oprane i oceđene svinjske grudi potopite u marinadu i ostavite ih u frižider na 3-5 sata.

Nakon toga prebacite u nauljanu tavu. Pecite na 200 stepeni oko 30-40 minuta.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar