Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Kobasice»Kiseo kupus sa kobasicom

Kiseo kupus sa kobasicom

Nina Ivanova IvanovaNina Ivanova Ivanova
Šef kuhinje
5221342k
Kiseo kupus sa kobasicom3 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
35 min.
Ukupno
65 min.
Porcije
3
"Reči koje će ugrejati srce svakog gladnika - dođi, pripremila sam kiseo kupus sa kobasicom"

Potrebni sastojci

  • kupus - 1 mala glavica, kiseli
  • kobasica - 500 g
  • beli luk - 2 čena
  • pire - 2 supene kašike, paradajz
  • ulje - 5 supenih kašika
  • aleva paprika - 1 supena kašika
  • biber - 1 kašičica
  • so
  • voda - 50 ml
* merne jedinice

Način pripreme

Čenove belog luka sitno iseckajte. Isecite kobasicu na krugove, a kupus na tanke ivice.

Ugrejte ulje na umerenoj temperaturi u dubokom tiganju i pržite beli luk nekoliko sekundi.

Dodajte kobasicu. Pržite oko 10 minuta i dodajte kupus.

Jelo začinite paradajz pireom, pomešanim sa malo vode, alevom paprikom, biberom i solju.

Pržite i mešajte oko 10 minuta. Poklopite i ostavite jelo da se dinsta još oko 10 minuta.

Servirajte toplo.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: