Način pripreme
Prvo pripremamo smesu za kore. Umutimo jaja sa šećerom. Dodajemo maslac, kakao, vanilu i limunsku kiselinu i ponovo mutimo. Pomešamo brašno sa praškom za pecivo i u delovima sipamo u smesu. Rasporedimo smesu na dva jednaka dela i ispečemo dve kore iste veličine. Ostavljamo ih da se ohlade.
Za krem umutimo krem sir, pavlaku, vanilu i šećer i stavljamo u zamrzivač da se stegne 40 minuta. Nakon toga vadimo i mutimo mikserom na gladak krem. Delom namažemo jednu koru i odozgo gusto poređamo krugove banane. Odozgo stavljamo drugu koru i namažemo kremom. Namažemo kremom i sa strane.
Poređamo čokoladno suvo grožđe i stavljamo bademe sa oštrim delom na gode. Nožem krupnije izrendamo čokoladu direktno na tortu.
Stavljamo na jednu noć u frižider da se dobro stegne.