Pečurke sa lukom u sosu od paradajza

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Džedaj
2k
36
11
314
28/07/2018
"Brzo jelo, koje mogu vegani i vegetarijanci da jedu "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano9 007
  • Pregledi tokom meseca337
  • Pregledi tokom sedmice135
  • Rejting4.5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice
Meze

Način pripreme

Pečurke i luk očistite.

Luk isecite na kockice, a pečurke na tanke komadiće. Zagrejte maslinovo ulje u tiganju na umerenoj vatri.

Dodajte luk i pržite oko 5 minuta, da omekša.

Dodajte pečruke i pržite još 10 minuta. Dodajte origano, biber i so.

Dodajte sos od paradajza i ostavite jelo da se prži još oko 10 minuta, mešajući s vremena na vreme.

Rejting

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar