Žele od pomorandže sa kokosom i maskarponeom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
31/07/2018
"Dodajte malo krema i žele od pomorandže se pretvara u izuzetno efektan desert "
Priprema10 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno15 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano57
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Želatin se natopi u 100 ml vode i ostavlja se da nabubri. Ocedi se i rastvara se na vodenoj pari. Sok od pomorandže se pomeša sa žalatinom.

Razliva se u staklene posudice ili čaše za sladoled i ostavlja se 2 sata u frižideru.

Maskarpone se pomeša sa pavlakom i šećerom u prahu. Muti se dok ne postane kremasto.

Pre serviranja krem se našprica lepo preko želea i ukrašava se kriškama pomorandže i posipa se kokosovim brašnom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti