Svinjske noge kapama

30/08/2018
"Odličan predlog za svinjske noge kapama, samo za obožavaoce, poznavaoce i čuvare tradicije !"
Priprema30 min.
Kuvanje240 min.
Ukupno270 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano181
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjske noge - 4 komada
  • pasulj - 500 g, beli
  • paradajz - 2 - 3 komada
  • paprike - 1 - 2 komada
  • luk - 2 glavice
  • šargarepa - 2 komada
  • lovorov list - 2 komada
  • so - po ukusu
  • biber
  • nana
  • peršun
* merne jedinice

Način pripreme

Potopite pasulj prethodne noći u vodu na nabubri.

Isecite paradajz na kockice. Sitno izdrobite paprike. Luk secite na krugove, šargarepu takođe.

Svo povrće stavite u đuveč. Dodajte pasulj i noge.

Začinite začinima i prelijte vodom.

Pecite u rerni na 170-190 stepeni. Ako je potrebno možete dodati malo bujona od povrća prilikom pečenja.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar