Popareni svinjski obrazi

02/09/2018
"Savrešeno meze za crno vino "
Priprema30 min.
Ukupno30 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano95
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 2 obraza
  • so - 300 g
  • aleva paprika - po ukusu
  • biber - po ukusu
  • čubar - po ukusu
  • kiseli kupus - 3 litra, samo rasol
* merne jedinice

Način pripreme

Svinjske obraze stavite u salamuru od 2 litre vode i 300 g soli. Ostavite da odstoji dva dana na hladnom mestu.

Kisele se dva sata. Nakon toga poparite u rasolu oko 15 minuta. Izvadite na tanjir, obilno popsite začinima.

Pokrijte streč folijom i ostavite da odstoje 4-5 dana u frižideru da upiju miris začina. Nakon toga su gotovi za konzumiranje.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar