Faširane šnicle jedinstvenog ukusa

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
06/09/2018
"Naša korisnica Marija je rekla da su ove šnicle jedinstvenog ukusa I mi joj u potpunosti verujemo"
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije8
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano644
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice8
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Krupnije izrendajte luk i beli luk, peršun sitno iseckajte i potpite u kriške hleba u mleko.

U posudu stavite mleveno meso i ostale sastojke i mešajte dok ne dobijete homogenu smesu.

Podelite semsu na 8 loptica. Na list folije stavite jednu lopticu, preko nje stavite drugi list folije i pritisnite da dobijete faširanu šniclu, spljeksanu.

Tako ređajte foliju i loptu od mlevenog mesa, spljeskajte kao šniclu, jednu na drugu. Završite folijom i stavite gomilu od šnicli u zamrzivač na tri sata.

Ugrejte rebrasti tiganj, namazan sa malo ulja, izvadite šnicle iz zamrzivača i poređajte ih u tiganj i pecite sa obe strane dok ne dobiju željenu boju. Uživajte iznova i iznova u ukusnim šniclama sa omiljenim sosom ili salatom.

Možete zamesiti duplu ili troduplu dozu šnicli, pripremite i poređajte na ovaj način i stavite u zamrzivač. Ovako zamrznute (bez odmrzavanja) pecite za brzu večeru, sendviče ili burgere.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar