Sočivo na manastirski način

09/09/2018
"Najukusnije sočivo koje smo probali je na manastirski način, zato smo uzeli recept i delimo ga sa vama "
Priprema30 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno80 min.
Porcije7
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 719
  • Pregledi tokom meseca86
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo sočivo i stavljamo ulje, sitno iseckan luk i šargarepu.

Kad se skuva do pola, stavljamo izrendani paradajz, alevu papriku, čenove belog luka isečene na kolutove, čubar i so.

Kuvamo dok se sočivo potpuno ne skuva.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar