Krvavica iz sela Zlatno polje

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77463
28/09/2018
"Daleko smo stigli, da bi vam doneli ovu krvavicu, ali je vredelo. Probajte i dajte jedan lajk majstoru "
Priprema60 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno180 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano131
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sve se iseče na sitne kocke. Stavlja se u veliku posudu za pečenje i zaprži se blago. Dodaje se pirinač i zaprži se.

Sve se promeša veoma dobro, dodaje se so i biber po ukusu. Ostavlja se da se ohladi.

Nakon toga se pune creva, stavljajući malo smese i malo vode i tak dok se ne napune.

Nakon što završimo s punjenjem, na dno šarpe stavljamo nekoliko praznih creva i ređamo puna.

Dolivamo vodu i ostavljamo 60 minuta na veoma slaboj vatri. Nakon što su skuvana zapečemo ih u rerni na 250 stepeni dok ne porumene.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar