Pohovana svinjska džigerica sa limunom

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
30/09/2018
"Spremni smo da ostavimo koji god posao da imamo, da zgrabimo po jedno pivo i da dođemo, samo nam kažite gde "
Priprema15 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno35 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano246
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite svinjski džigericu na odgovarajuće parčiće. Natopite je u haldnoj vodi, da se odstrani krv. Ako ima žila, takođe ih odstranite. Oceđenu džigericu skuvajte 4-5 minuta.

Zagrejte ulje u odgovarajućoj posudi za prženje. Umitite jaja, potopite svako parče džigerice i brašno, nakon toga u jaje i na kraju u prezle.

Ispržite dok ne postanu zlataste sa svih strana. Potapamo je najpre u brašno, da se osuši, ako još ima tečnosti po njoj.

Začinite solju.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar