Hladan karpaćo

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77463
21/11/2018
"Ovaj recept će vas naterati da postanete strasni ljubitelji karpaća "
Porcije1
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano182
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ovo je recept za teleći karpaćo ala Toro. Da biste ga spremili isecite teletinu na veoma tanko.

Ostavite je da se marinira 24 sata u smesi od maslinovog ulja, isceđenog soka od limuna, ruzmarina i bibera.

Nakon toga je stavite da se zamrzne na temperaturi od minus 20 stepeni.

Tako hladan karpaćo spreman je za konzumaciju. Obično se servira na rukoli, narendanom parmezanu, mariniranim maslinama, pinjolama ili drugom orašastom voću ili pak na smokvama - zavisi od ukusa.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar