Posna čorba sa boranijom

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18202
25/11/2018
"Imate li omiljenu posnu čorbu - ako nemate, evo vam ova naša na zajam "
Priprema10 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno60 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano417
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Boraniju očistite, nasecite i stavite u odgovarajuću šerpu sa se kuva. Kada se boranija skuva, dodajte naseckani luk, šargarepu i papriku. Posolite po ukusu.

Kada se povrće skuva, dodajte zapršku. Nju napravite od 2 kašike ulja, jedne i po kašike brašna i pola kašike aleve paprike.

Promešajte sve u posebnoj posudi i polako dodajte vodu dok ne dobijete željenu gustinu.

Zapršku dodajte u čorbu i ostavite da se čorba kuva još 10 minuta. Mirođiju i beli luk dodajte minut-dva pre nego što čorba bude gotova.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar