Janija od luka na seoski način

28/11/2018
"Samo u seoskoj kuhinji ćete naći recept za jelo sa 1 kg luka, koje ćete odmah želeti da probate "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano102
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk operemo i isečemo na polumesec. Šargarepu takođe, ali izrendamo, treba da bude tanko isečena.

Nakon toga propržimo u tiganju dok ne dobije zlatnu boju.

Nakon toga dodajemo oprani pirinač zajedno sa njim i 2 šolje vode. Sačekamo da pirinač bude gotov i dodajemo paradajz sa šećerom.

Nakon toga dodajemo i ostale sastojke i dobro promešamo.

Vadimo iz tiganja i serviramo u tanjiru za supu sa kuglom kisele pavlake u sredini.

Prijatno!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar