Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Punjene pečurke»Pečurke punjene topljenim sirom

Pečurke punjene topljenim sirom

Nelly PetrovaNelly Petrova
Početnik
239
Pečurke punjene topljenim sirom
Fotografije: Dobrinka Petkova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
6
"Ovakva predjela se ne gledaju sa divljenjem, ona se jedu s apetitom"

Potrebni sastojci

  • pečurke - krupne
  • topljeni sir
  • šunka
  • maslac
  • kačkavalj
* merne jedinice

Način pripreme

Pečurke se dobro operu i izdube iznutra malom kašikom. Iseče se šunka i topljeni sir na veoma sitne kocke. Pomešaju se.

Uzima se jedna pečurka i skroz odozdo se stavlja malo parče maslaca, nakon čega se dopunjuje smesom od šunke i topljenog sira. Skroz odozgo se stavlja parče kačkavalja.

Gotove pečurke se ređaju u posudu za pečenje i u nju se sipa jedan prst vode. Peku se u prethodno zagrejanoj rerni dok ne budu gotove.

Nek vam je slatko!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni:

Komentari

Vanjica
Vanjica
Lepo
23.03.2022 11:23