Svinjske šnicle

02/12/2018
"Jedinstveno meze za vino tokom hladnih zimskih noći!"
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano920
  • Pregledi tokom meseca42
  • Pregledi tokom sedmice19
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjsko meso - 1 kg (plećka)
  • biber
  • aleva paprika
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Plećku sečemo na tanke šnicle, ako su negde deblje isecite ih ili izlupajte. Posolite meso i pospite sa malo bibera i aleve paprike.

Ugrejte ulje u teflonskom tiganju na tihoj vatri i stavite šnicle da se prže. Kad porumene sa jedne strane, okrenite ih na drugu.

Servirajte sa dodatkom zelene salate ili salate od krompira sa crvenim lukom. Veoma dobar recept za meze uz pivo ili vino.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar