Sač sa svinjetinom i mnogo povrća

Tanja Radmanovac
Tanja Radmanovac
Početnik
04/12/2018
"Znate da je povrće korisno, zato ga stavite malo više, a svinjsko meso je samo za raskoš "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano356
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso isecite na komadiće. U posudu sipajte isceđeni sok od limuna i stavite meso da se marinira najviše sat vreena.

Dodajte so, biber i kumin. Propržite u ulju. Izvadite u činiju.

Iseckajte tikvice, patlidžan, šargarepu, pečurke, zelenu i crvenu papriku i luk. Stavite ih u sač i propržite.

Pomešajte sve sastojke, dobro promešajte, dodajte i isitnjeni beli luk.

Dinstajte 5-10 minuta, a ako je potrebno, sipajte još ulja.

Pecite u rerni. Pre nego što izvadite sač, po želji, možete posipati preko rendani kačkavalj.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar