Sač od pilećih šnicli sa tikvicama, šargarepom i paprikama

06/12/2018
"Meso na saču sa kombinacijom aromatičnog povrća je naše najomiljenije jelo Šta vi kažete?"
Priprema20 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno65 min.
Porcije3
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano75
  • Pregledi tokom meseca75
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pileće šnicle - 3 komada
  • tikvice - 2 komada
  • paprike - 2 komada, crvene
  • šargarepa - 2 komada
  • luk - 1 glavica
  • ulje
  • himalajska so
  • univerzalni začin - od povrća
  • univrzalni začin - za pile
  • biber
* merne jedinice

Način pripreme

Pileće šnicle stavljamo u posudu, posipamo ih soja sosom i začinom za pile. Začinimo sa svih strana dobro.

Stavljamo u frižider na oko sat-dva- Za to vreme očistimo luk, papriku, tikvice i šargarepu.

Isečemo šargarepu na krugove, a papriku, tikvice i luk na kockice. Svo povrće posipamo univerzalnim začinom i uljem i dobro promešamo.

Namažemo sač i sipamo svo povrće. Odozgo posipamo biberom.

Na povrće stavljamo marinirane pileće šnicle. Stavljamo u rernu i pečemo na 180 stepeni dok ne budu gotove.slični recepti ovde

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar