Mlečna salata sa kiselom pavlakom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77003
13/12/2018
"Prefinjeno meze pogodno kako za vino, tako i za dobro ohlađenu domaću rakiju. Nazdravlje "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano338
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • kisela pavlaka - 1 čaša
  • kiselo mleko - 1/2 čaše
  • kiseli krastavčićo - 1 tegla (oceđeni)
  • beli luk u prahu - 1 kašičica
  • ulje
  • so
  • dimljeni file
  • masline
* merne jedinice

Način pripreme

Krastavčiće prvo ocedimo i isečemo na veoma sitne kocke.

Promešamo pavlaku i kiselo mleko. Dodajemo so, beli luk u prahu i ulje.

Sve promešamo veoma dobro i pomoću uređaja za loptice uzimamo i ređamo po tri lopte u tanjir.

Sečemo svinjski dimljeni file na tanke tračice i ređamo ih između loptica.

Garniramo sa maslinama.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar