Pečeni krompir u rerni, pripremljen za salatu

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj77003
13/12/2018
"Savršena salata i za rakiju, i za pivo "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano117
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite dobro krompir, poređajte u posudu za pećenje i stavite ga da se peče u rerni. Kada se ispeče oljuštite ga i isecite u odgovarajuću posudu.

Začinite solju, uljem i sirćetom, dodajte isečen luk, peršun i dobro promešajte.

Tako napravljena salata je spremna za garnirung osnovnom jelu ili prosto kao salata.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar