Roze paradajz sa katakom

15/12/2018
"Najsvežije predjelo koji možete pripremiti, i to brzo i lako"
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano63
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operite paradajz i nožem pažljivo poklopac, Malomkašikom izvadite unutrašnjost.

U posudi pomešamo mrvljeni sir, kiselo mleko, prstohvat soli, ulje, sitno iseckan peršun i izgnječene čenove belog luka. Promešamo dobro i katak je gotov. Punimo paradajz.

Poređamo na tanjir, serviramo hladan i posut svežom mirođijom! Letnje i ukusno!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar