Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Pečeni sir»Zapečeni kamamber sa slatkom od borovnica

Zapečeni kamamber sa slatkom od borovnica

Zapečeni kamamber sa slatkom od borovnica
Fotografije: Yordanka Kovacheva
2 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
5 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
25 min.
Porcije
4
"Savršenstvo - ni manje, ni više"

Potrebni sastojci

  • kamamber - 1 pakovanje
  • slatko od borovnica
* merne jedinice

Način pripreme

Otvorite sir i odvojite pakovanje. Stavite ga u mali, glineni tanjir. Napravite male prorete, patire da nisu duboki.

Pecite oko 10-15 minuta na 200 stepeni. Izvadite i namažite slatkom od borovnica. Servirajte sa crvenim vinom.

Osim sa marmeladom od borovnica možete staviti marmeladu od paradajza, luk, jagoda... Rezultat je isti - odličan ukus!

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: