Način pripreme
Isecite krastavac na dva dela po dužini, izvadite kašikom sredinu, nakon toga isecite na tanke komade. Isecite papriku na dva dela, očistite semenke i sitno je iseckajte. Operite pečurke i podelite na 4 dela. Oljuštite luk i isecite sitno, ugrejte rernu na 50 stepeni.
Oljuštite svinjski file oštrim nožem i isecite na okrugle komade debljine oko 1 cm. Ugrejte maslacu tiganju i pržite medaljone sa obe strane 3 minuta na visokoj temperaturi. Izvadite meso, začinite solju i biberom, uvijte u aluminijumsku foliju i ostavite u rerni.
Propržite luk u masti, nakon toga dodajte preostalo povrće, pokrijte poklopcem i dinstajte, s vremena na vreme promešajte.
Dodajte pavlaku, ostavite da provri, nakon toga začinite solju biberom i senfom. Izvadite medaljone iz folije, stavite ih u sos i ostavite još jednom da provri.