Teleće šnicle sa sosom od paradajza

18/01/2019
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj6079
"Krhka teletina sa sosom - da li vam zvuči kao poziv na ručak?"
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano85
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Šnicle se pospemo začinima i lukom isečenim na polumesece i zapržimo u zagrejanom ulju po tri minuta sa svake strane, nakon čega ih izvadimo.

Paradajz oljuštimo i isečemo na sitno. Ispržimo se u masnoći od šnicli, dok tečnost ne ispari na pola. Začinimo biberom i belim lukom isečenim na sitno i dobro promešamo.

Šnicle stavimo u sos i posipamo se sitno isečenim peršunom.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar