Teleće šnicle sa sosom od paradajza

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67813
18/01/2019
"Krhka teletina sa sosom - da li vam zvuči kao poziv na ručak?"
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano116
  • Pregledi tokom meseca5
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Šnicle se pospemo začinima i lukom isečenim na polumesece i zapržimo u zagrejanom ulju po tri minuta sa svake strane, nakon čega ih izvadimo.

Paradajz oljuštimo i isečemo na sitno. Ispržimo se u masnoći od šnicli, dok tečnost ne ispari na pola. Začinimo biberom i belim lukom isečenim na sitno i dobro promešamo.

Šnicle stavimo u sos i posipamo se sitno isečenim peršunom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar