Lagani obrok sa paradajzom

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18942
19/01/2019
"Kada imate samo 5 minuta da skuvate jelo i skoro ništa u frižideru - evo spasa "
Priprema5 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno10 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano118
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • paradajz - 1 konzerva, mleveni
  • praziluk - 1 komad
  • ljuta paprika - 1 suva papričica
  • so
  • ulje
  • sir
* merne jedinice

Način pripreme

Otvorite konzervu paradajza i sipajte sadržaj u kaserolu. Ugrejte paradajz, ali nemojte da proključa.

Podelite paradajz u tanjire ili posude. Posolite prema ukusu.

Operite praziluk i nasecite ga na polovine kolutova.

U svaku posudu dodajte malo sira, a preko sira i malo praziluka.

Ispecite ljutu papričicu na vatri. Naseckajte je veoma sitno. Pospite preko svega, sipajte po jednu li dve kašike ulja i poslužite.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar