Paprike punjene pasuljem

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
11k
557
888
20/01/2019
"Toliko aromatične i toliko ukusne posne punjene paprike mogu da izazovu čak i zaklete ljubitelje šnicli"
Priprema20 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno65 min.
Porcije20
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano432
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk se iseče na sitno i zaprži se u zagrejanom ulju.

Opran pirinač se takođe zaprži. Posipa se biberom, alevom paprikom, solju, nanom, dodaje se skuvani pasulj.

Paradajz pire se razmuti sa vodom, i to se dodaje, meša se i sklanja se sa ringle.

Ovim nadevom se pune paprike.

Poređaju se u posudu za pečenje, nalivaju se 2 šolje vode i peku se dok pirinač ne omekša.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar