Šnicle sa vrganjima i prženim lukom

21/01/2019
"Da li zbog krte svinjetine ili aromatičnih vrganja, ovo su najukusnije šnicle koje smo ikada probali "
Priprema20 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno80 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano571
  • Pregledi tokom meseca29
  • Pregledi tokom sedmice7
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjske šnicle - 3 komada, od svinjskog vrata bez kostiju
  • vrganj - 3 supene kašike, suv
  • suvi luk - 3 supene kašike, pržen
  • pavlaka - 0.300 ml, za kuvanje
  • so
  • biber
  • ulje
* merne jedinice
Šnicle

Način pripreme

Šnicle izlupamo i namažemo solju, biberom i uljem sa obe strane.

Stavljamo u pleh, sa strane stavljamo suve pečurke i prženi luk.

Prelivamo pavlakom i malo vode.

Pečemo dok pečurke i luk ne omekšaju i dok se sos ne zgusne.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar