Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Svinjetina»Šnicle»Šnicle sa vrganjima i prženim lukom

Šnicle sa vrganjima i prženim lukom

Maria BojilovaMaria Bojilova
Šef kuhinje
488952k
Šnicle sa vrganjima i prženim lukom
Fotografije: Maria Bojilova
3 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
60 min.
Ukupno
80 min.
Porcije
3
"Da li zbog krte svinjetine ili aromatičnih vrganja, ovo su najukusnije šnicle koje smo ikada probali"

Potrebni sastojci

  • svinjske šnicle - 3 komada, od svinjskog vrata bez kostiju
  • vrganj - 3 supene kašike, suv
  • suvi luk - 3 supene kašike, pržen
  • pavlaka - 0.300 ml, za kuvanje
  • so
  • biber
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Šnicle izlupamo i namažemo solju, biberom i uljem sa obe strane.

Stavljamo u pleh, sa strane stavljamo suve pečurke i prženi luk.

Prelivamo pavlakom i malo vode.

Pečemo dok pečurke i luk ne omekšaju i dok se sos ne zgusne.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: