Rebarca sa začinima

J JechevaJ Jecheva
Početnik
5167
Rebarca sa začinima
Fotografije: J Jecheva
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
130 min.
Ukupno
140 min.
Porcije
6
"Da li ste sada shvatili odakle dolazi opijajuća aroma ovih svinjskih rebaraca"

Potrebni sastojci

  • svinjska rebra - 2 kg
  • so
  • biber
  • čubar
  • soja sos - 4 kašike
  • rakija - 2 kašike
  • ulje
  • ulje - 4 kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Svi začini i rakija se pomešaju - dobija se gusta kaša sa kojom se obilno mažu svinjska rebra koja su isečena na porcije.

Poređaju se u posudu za pečenje, sipa se malo vode (100 ml), pokrivaju se folijom i peku se na 250 stepeni sat i po, nakon toga se sklanja folija i pečenje se nastavlja dok se ne dobije prijatna preplanulost.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: