Način pripreme
Umutimo jaja u posudi i u njih dodajemo kiselo mleko, ulje i vodu. Dobro promešamo i dodajemo suve sastojke.
Dobro promešamo ponovo dok ne dobijemo testo za kolač. Okrugao pleh obložimo papirom za pečenej i u njega sipamo testo. Pečemo u ugrejanoj rerni na 220 stepeni i proverimo čačkalicom za zube.
Dok se kore peku iscedimo 4 pomorandže, a jednu oljštimo i isečemo na tanke komade. Kivi i banane takođe oljuštmo i isečemo. Jabuke samo operemo i isečemo. Umutimo pavlaku.
Kad se kora ispeče, vadimo je iz rerne i ostavljamo da se ohladi. Uz pomoć konda isečemo veliku koru na dva ili tri dela, tanka.
Prvu koru stavljamo na poslužavnik i prelivamo sveže isceđenim sokom od pomorandže. Nakon toga namažemo tankim slojem pavlake i odozgo poređamo banane. Stavljamo sledeću koru i sve ponavljamo.
Kad stavimo i poslednju koru, celu tortu namažemo pavlakom, a ono što ostane stavljamo u špric. Napravimo ružice i ukrašavamo celu tortu. Na vrh poređamo voće.
Želatin rastvorimo prema uputstvu na pakovanju i njime premažemo poređano voće. Ostavljamo na bar sat vremena u frižideru da se stegne.