Dinstana pileća krilca

Mariola Pantelic
Mariola Pantelic
Početnik
15/02/2019
"Sjajna gozba za ljubitelje dobre hrane "
Priprema15 min.
Kuvanje45 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano807
  • Pregledi tokom meseca37
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

/undefined Zapržite u dubokoj šerpi sa uljem pileća krilca dok se ne zarumene. Smanjite ringlu i dodajte luk isečen na krupno, začinite solju po ukusu.

Nakon nekoliko minuta dodajte šargarepe isečene na tanke šrapiće, cele ili na polovine isečene pečurke i na kraju oljušten i sitno isečen paradajz, istucan beli luk, isečen peršun, biber, sok od limuna i malo vode ili bujona.

Pokrijte šerpu poklopcem, da se izdinsta jelo i ostavite ga da se krčka na ringli dok sve dobro ne omekša.

Prijatno!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar