Brzo i ukusno posno jelo sa boranijom i krompirom

24/02/2019
"Za maksimalno dobar ukus - izaberite boraniju, ostalo je jednostavno. Servirajte sa svežim peršunom i neka vam je slatko, prijatelji "
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano187
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • boranija - 1 tegla
  • krompir - 4 komada
  • paradajz - 3 komada
  • luk - 1 komad
  • aleva paprika
  • peršun
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Oljuštite krompir, operite i isecite na krupnije kocke.

U šerpu sipajte ulje i pržite iseckani luk. Sipajte konzerviranu boraniju, isečeni krompir i malo vode.

Oljuštite i izgnječite prezreli paradajz, sipajte i njega u jelo. Ako volite šargarepu, možete je dodati u ovo posno, ali ukusno jelo.

Ostavite da vri na tihoj vatri, kad se krompir skuva isecite dosta peršuna i obilno pospite.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar