Voćna torta srce

Vanya GeorgievaVanya Georgieva
Guru
1k2284k242
Voćna torta srce
Fotografije: Vanya Georgieva
4 / 5
01/03/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
10 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
8
"Torta za zaljubljene u voćnu aromu!"

Potrebni sastojci

  • patišpanj - 1/2 pakovanja (može i manje zavisi od kalupa)
  • krem - 1 kesica, za kolače, dr. Oetker (vanila)
  • sveže mleko - 250 ml
  • šećer u prahu - 3 kašike
  • slatko od jagoda - 4 - 5 kašičica
  • šljive - 5 - 6 komada
  • banane - 1 komad
  • grožđe - 10 zrna
  • maline
  • čokoladno suvo grožđe
* merne jedinice

Način pripreme

Umutimo hladno mleko sa sadržajem krema za kolače sa šećerom u prahu. Umutimo mikserom dok se ne dobije gladak krem.

U kalup za tortu prvo stavljamo isečke patišpanja, slatko od jagoda, porkivamo kremom i parčićima banane i malina.

Sledi sloj krem i ponovo krhotine, tako ređamo, a odozgo preko torte ukrašavamo šljivama, malinama i čokoladnim suvim grožđem.

Stavljamo da se ohladi u frižideru.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: