Način pripreme
Počinjemo sa pripremom kore. U blenderu sameljemo piškote i prebacujemo ih u posudu. U njih dodajemo džem i sveže mleko. Uz pomoć kašike počinjemo da mešamo pažljivi dok ne dobijemo lepljivo testo.
Pokrivamo okrugao pleh papirom za pečenje. U njega stavljamo obruč prečnika 22 cm, a unutra u njemu rasporedimo smesu sa piškotama. Stavljamo u rernu i pečemo u prethodno ugrejanoj rerni na 200 stepeni 15 minuta.
Za to vreme pripremamo krem, pasiramo u blenderu sveže mleko, bananu, šećer, jaje i kokosovo brašno. Ovako dobijenu smesu prebacujemo u šerpu i stavljamo na vatru da provri, mešamo periodično. Za to vreme rastvaramo skrob u malo vode. Čim smesa provri počinjemo lagano da dodajemo skrob, mešamo energično dok krem ne počne da se zgušćuje (2-3 minuta). Kad se to desi, skidamo sa vatre i ostavljamo da se ohladi.
Kora bi trebalo da je gotova, i zato je vadimo iz rerne, Sačekamo da se ohladi (oko 10 minuta). Pažljivo vadimo iz kalupa i prebacijemo u odgovarajući tanjir za serviranje. Ponovo stavljamo obruč i sipamo gotov krem. Ravnomerno ga rasporedimo i ostavljamo tortu sa strane dok pripremamo žele.
Za žele prebacujemo kompot u malu šerpu i stavljamo ga na vatru da provri. Za to vreme potapamo želatin u vodu, a nakon toga ga ugrevamo na pari. Kad kompot provri u nejga dodajemo kokosovo brašno i mešamo. Lagano počinjemo da dodajemo želatin i neprestano mešamo. Skidamo smesu sa vatre i ostavljamo da se ohladi oko (15-20 - 30 minuta).
Kase to desi pažljivo sipamo na tortu i stavljamo u frižider da odstoji bar 2 sata. Nakon toga je vadimo i pažljivo odvajamo obruč. Obilno posipamo čokoladnim mrvicama i vraćamo na još jedan sat u frižider.