Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Punjene pečurke»Pečurke punjene kačkavaljem i paprikom

Pečurke punjene kačkavaljem i paprikom

Hristiliana DimitrovaHristiliana Dimitrova
Šef kuhinje
17641971
Pečurke punjene kačkavaljem i paprikom
Fotografije: Hristiliana Dimitrova
2 / 6
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
35 min.
Porcije
15
"Užasno mnogo volimo da pojedemo punjene pečurke, onako - kao predjelo, kao glavno jelo, ručak ili kao večeru"

Potrebni sastojci

  • pečurke - 15 komada, veće
  • kobasica - 100 g, suva
  • paprike - 1 komad
  • kačkavalj - 100 g
  • so
  • biber
  • maslac
  • jaja - 1 - 2 komada
* merne jedinice

Način pripreme

Pečurke operite i očistite, pa im uklonite drške. Drške od pečuraka i ostale namirnice sitno iseckajte.

Dodajte jaja i promešajte veoma dobro. Posolite smesu i dodajte biber.

U svaku pečurku stavite malo maslaca. Nakon toga, stavite nadev. Poređajte pečurke u pleh i sipajte malo vode na dno pleha.

Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na srednjoj temperaturi od 180-190 stepeni dok ne bude gotovo.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: