Sočivo na manastirski način sa pečurkama

17/03/2019
"Posno sočivo može da bude tako ukusno "
Priprema10 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno60 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano221
  • Pregledi tokom meseca19
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk i beli luk sitno iseckamo. Pečurke sečemo krupnije.

U ugrejanom ulju pržimo luk, beli luk i pečurke. Dodajemo i sočivo.

Sipamo vodu, dodajemo začine i ostavljamo da vri.

Kad provri, ostavljamo na tighoj vatri dok sočivo potpuno ne bude gotovo.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar