Šarena kajgana

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
10k
103
706
19/03/2019
"Kažu stari ljudi što je šarenije, to je ukusnije, i mi jedemo ova jaja i potpuno smo saglasni sa njima "
Priprema5 min.
Kuvanje6 min.
Ukupno11 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano143
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • jaja - 6 komada
  • paprika - 1 komad, crvena
  • kobasica - 50 g, po izboru
  • sir - 50 g, sveži ovčiji
  • kačkavalj - 50 g
  • pesto - od peršuna
  • čubar
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Uzmite tiganj i sipajte malo ulja na dno, stavite da se masnoća blago zagreje i sklonite s vatre.

Razbijte jaja, rasporedite crvenu papriku isečenu na kocke, nakon toga kobasicu isečenu na kocke i sir isečen na kocke, stavite ponovo na ringlu i pržite dok ne bude gotovo, pospite tu i tamo narendanim kačkavaljem na sitno rende.

Dodajte pesto od peršuna ili koristite svež peršun, pospite čubrom i sklonite s vatre.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar