Prolećna zelena janija sa telećim srcem

21/03/2019
"Dolazi proleće sa svežim zelenišima, a mi znamo kako da pripremimo najukusniju prolećnu janiju "
Priprema30 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno120 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano20
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Teleće srce isečemo na komade. Potđto se teleće iznutrice teže kuvaju, preporučuje se da kuvate u ekspres loncu. Na taj način je potrebno oko sat vremena da se skuva.

Luk sitno isečemo i propržimo. Očišćen, opran i isečen spanać dodajemo i dinstamo u luku kratko.

Paradajz isečemo na kockice ili izrendamo. Dodajemo zajedno sa začinima i sačekamo da ispari.

Dodajemo srce sa delom bujona i razbijemo jaja, ne mešamo da se poširaju. Nakon 5 minuta jelo je gotovo za serviranje i konzumiranje.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar